Hortikultura

V okviru hortikulturne dejavnosti izvajamo vzdrževanje javnih in zasebnih zelenih površin, ki obsega predvsem košnje, obrezovanje dreves, grmov in živic, ureditve cvetličnih gred in podobno. Specializirani smo tudi za profesionalno izvedbo hortikulturnih ureditev, ki zajemajo celoten nabor storitev, od začetne priprave površin do postopkov zatravitve in zasaditve okrasnih sadik ter nadaljnjega vzdrževanja. Ponudbo dopolnjujemo tudi s segmentom izvajanja gradbenih storitev, tako da lahko našim strankam pod eno streho zagotovimo tudi kakovostna gradbena dela v vrtovih in zasebnih dvoriščih.

Možnost lastne idejne zasnove krajinskega arhitekta

Na podlagi izkušenj in dolgoletnega strokovnega udejstvovanja smo pričeli vse bolj razvijati segment pripravljanja lastnih idejnih zasnov in načrtov s strani našega krajinskega arhitekta, ki ob sočasnem upoštevanju določil krajinskega ali vrtnega načrta zasnuje sodobne inovativne rešitve, popolnoma prilagojene specifiki okolja in željam naročnika.

Odlične reference

V letih delovanja in zagotavljanja storitev hortikulture smo si ustvarili sloves zaupanja vrednega in kakovostnega izvajalca. Zadolženi smo za letno vzdrževanje urejenih površin v NEK Krško, pa tudi za mestne površine v Krškem in Brežicah ter številne manjše površine v Posavju.

Kontaktna oseba:

Nejc Kovačič, mag.hort.
tel: 031 710 764
e-mail: